Beppebubb säger heeeej


Flick-kalas

Igår hade jag tjejkalas. Inte riktigt i förrgår det hände sist men det var en supermysig kväll/natt. De sista drog klockan 02.00.
Tanken att dra ihop det här gänget kom när jag fortfarande var valross. Det fanns några som alltid ställde upp på olika sätt när valrossen var som tyngst och mest less. Dom erbjöd sig att ta hand om grabbarna, drog med mig på olika roligheter, ringde bara för att kolla läget och kom med uppmuntrande kommentarer. Dom var helt fantastiska.
Så jag samlade ihop flickorna igår och spred lite kärlek tillbaka med god mat, god dricka och privat-kock. Dom verkar ha varit nöjda. Jag var nöjd!

Tack mina vänner för allt...
Och på´t igen snart.

Just det....


Jag hittade denna igår på after-fjöset... Jag kommer bjuda för allt jag är värd, eller för vad ungarna är värda. Jag kanske kan erbjuda ett barn i utbyte? Har inte riktigt bestämt mig om det ännu, men vissa dagar skulle jag absolut kunna byta bort en eller två för denna skönhet. 
Vi skulle få det så bra tillsammans, jag bara vet det...
Hon skulle få heta Beatrice.

After-fjöset...

...var faktiskt skitkul. Egentligen var det bara en anledning till att jag tackade ja till inbjudan ikväll och det var att en av mina idoler skulle underhålla. Vi har, jag och min idol, utvecklat en speciell relation där han sjunger sin stora låt, min absoluta favorit, varje YRAN-helg Varje år. Jag älskar sången för att den är så oerhört vacker.
Jag älskar honom för att han är så snygg, så vacker, så sexig, så fräsch... helt enkelt perfekt!
Han är HP BURMAN!!!!!!!!

mamma säger.....

....att jag är på after-fjös!

inside djungelhuset

Miel och Alfons är på plats och nej, hon har inte hunnit kläcka själv. Alfons är Miels brorsas ett-åring... En riktig sötnos.

miel på plats

beppe och alfons

visit på djungelhuset....

Snart har vi även Miel och Alfons här..... Sketakul vettni!

Folk med olika arbeten...

Vi träffade Marie idag. Marie jobbar på grabbarnas dagis, inte som fröken utan med... ja andra uppgifter.
När vi hade pratat klart med Marie och gått vidare så uppstod denna konversation;
L- Mamma, det där var Marie på dagis!
M- Men det vet jag väl....
L- Ja, hon lagar maten på dagis.
Här ger sig Wille in...
W- Nehej, hon lagar inte maten, det gör ju Birgitta. Marie dukar!

Sådärja, i Krokom har vi resurser på dagis minsann. Här har vi folk anställda för att duka. Det ni!

Den nya glassätar´n

Så var det den där lilla Beppe. Stackarn såg så bönande och avundsjukt på oss glassätare att jag inte kunde stå emot. Jag gav honom det sista av min glass.
Och hur tänkte jag där egentligen? Jag visste ju redan innan att det skulle bli kladd. Hela hans body, mest troligt hans byxor och antagligen också soffan.
Två av tre prickade han in, men det får det vara värt med tanke på hur han njöt av denna glass. Beppe har såattsäga hittat en ny hobby!

Glassätare i högsta divisionen

Herr B jobbar sent och jag och grabbarna firar med glassmys i soffan. Linus var som vanligt inte med så länge i glassmyset. Vi andra hinner knappt äta av öronen på våra katter förrän Linus har fått i sig hela sin katt. Han spelar helt och fullt i högsta divisionen av glassätande den ungen.

Starten gick samtidigt och Linus hade, precis som vanligt, hunnit med ett par till för att hålla takten med mig och Wille...

Ett brev på posten

Wille fick sig en Påsk i Färg-mössa från ÖP idag. Fint så det förslår. Vad ska man med Inter Sport och andra mösslangare till när man har en lokal-blaska..?! Kan inte förstå....

3 veckor

Idag representerar mina ungar en vecka var. Och eftersom jag har tre som jag visar upp här och nu så kan vi ju alla lätt förstå att det idag är precis. på pricken. exakt tre veckor kvar till Turkland.
Weeehieeeee

Irriterande

Beppe sliter och drar och kan för sitt liv inte fatta att det ska vara så jäkla svårt att komma åt guldet inuti påsen.

Man förstår ju att ungen blir förbannad.....

En onsdag

Då ska man liksom ta tag i det spännande svennelivets middagsstök då. Det är så spännande att jag inte riktigt vet hur jag ska tackla situationen... 
Har varit hos Henke och Maria idag med grabbarna. Har halvt fått hjärtsnörp när Wille och Hugo tog och klättrade i träd, annars var det bara fint....

Wille och Hugo klättrar...


...en bra bit upp.


Lycke och Beppe höll sig iaf till golvet...

Gooooo mooorgoooon!!!!!!!Nu ska jag och Beppe gå ut. Nåt om nån sol som skiner...

Kul???

Mina barn smäller ballonger. Med nål. På en skala... hur mycket tror ni att jag njuter av det? EXAKT hur kul tror ni jag tycker att detta är???

En tisdag

Jag har blivit jäkligt bra på att hinna med mycket på 5 timmar. Idag har jag sovit med Beppe och sen har jag och Pernilla hunnit med både promenad och fika. Det är så produktivt att det nästan är overkligt....
Och Wille fick sina första fotbollsskor av Pernilla som hennes Isak har vuxit ur. Lyckan är ganska stor. Skulle man kunna säga.

Tack och bock

Då har Miels beslut att lägga av med skidskyttet nått omvärlden. Nåt som vi har pratat om en del när hon har velat fram och tillbaka. Jag har givetvis tagit mitt ansvar och avrått henne från att sluta, mest för att hon inte ännu ska behöva inse hur tråkigt och alldagligt svennelivet är.
Nu ska hon alltså behöva noja sig över om hon ska ha potatis eller makaroner till korven... eller ska man kanske ta köttbullar? När jag skulle ge en hel del för att få noja mig över om jag skulle sova middag klockan 1 eller klockan 2.
Men nu är alltså hennes middagslurar över och innan hon hittar ett nytt jobb så ska hon vara min nanny. Det ska hon. Det får jag hoppas att hon inte har glömt att hon ska.
Snacka om att hon kommer komma springandes efter landslaget igen och böna och be om att få komma tillbaka, där inga 4-åringar, 6-åringar eller småfisar finns att skåda....

Välkommen till verkligheten då... Den suger, du kommer antagligen att älska den!

Allvarligt....

....jag är tillbaka nu!!!!!!


Inte starkare, bättre, snyggare, stiligare, smartare, roligare eller coolare än tidigare.
Men ändå... Tillbaka!!!

Grillning....

...och Herr B verkar gå ut lite lugnt såhär i början...

Grattis Lillfisen!!!

Världens bästa, goaste och gladaste bebis fyller 5 månader idag.

Fasiken vad jag älskar denna lilla fisunge...

Hemma igen!

Trots att vi har haft det jättemysigt hela påsken så är det så skönt att vara hemma. Speciellt då jag varit dödssjuk i feber sedan i fredags. Nu börjar det känns lite bättre, vilket jag tror att Herr B gör glädjetjut över när inte jag är i närheten. Annars hade han fått vara hemma från jobbet imorgon för vård av fruntimmer och barn...

Beppe var glad att vara hemma hos sin hoppgunga igen!

Skitliv

Feber och Nickelodian Kids Choice Awards. Helt absolut fantastiskt.....

En ny dag på isen

Inte för att jag förhand skulle sätta några större summor på att vi skulle hänga nere på isen i påsk.... men, det är ungefär där och bara där vi har varit. Strålande sol blandat med några hagelskurar... Refreshing liksom!


Glasstajm

Wille ställer sig in hos Tindra och Drutten. Då ser man honom först i frysen för att hämta glass och sen hittar man dom allihopa så här...


God morgon

Jag och Drutten misstänker en vacker dag....

På plats för påskfirande

Efter att Wille och Linus hade röjt som två galningar (jag skojar inte) till Tupporkestern så drog vi vidare till Clooneyville. Så nu passar jag på att slänga ut en hint om att inläggen kan komma att vara lite... frånvarande! Pga det där med träden och skogen och så....

Men herregud...

...jag har ju helt glömt bort att önska alla vänner en Glad Påsk!!!
Nu drar vi snart till Clooney-ville a.k.a Singsjön.
Fast först.... TUPPORKESTERN!!!!!!!!!!!!!

En stilsäker liten lillfis

Min lille fis kan äntligen ha på sig denna overall som köpte för längesedan. Hade den funnits i min size så hade jag tagit den själv. Men nu var det inte så så då får jag helt enkelt leva ut mina kläddrömmar genom mina barn.
Och jo, det kan tyckas modigt, för att inte säga VÄLDIGT modigt, att köpa kläder som inte passar. Men jag kände mig faktiskt lite wild´n crazy just den dan också tänkte jag att han lär ju växa lite grann så småningom och då lär han ju kunna ha den en dag i framtiden.
Och nu är framtiden här!

Torsdagsdans

Grabbarna dansar. Dom röjer som f*n. Det är nån Danny som får dom att skaka rumpan.Duktig pojke

Idag har Beppe fått en present. Igår när jag var hos frissan så satt han så snällt och tittade på mig och Mia alla 45 minuterna det tog. Inte ett ord sa han. (ok han kanske inte snackar så mycket annars heller...)
Ialla fall så kändes det viktigt för mig att berömma min lille fis. Visa att jag uppskattade hans vänlighet. Så jag köpte en present åt honom. Och herregud, HERREGUD, vad lycklig han blev pöjken. OjOjOj

Och eftersom han antagligen badade i Pepper under sin tid inuti mig så tror jag att det vart ett kärt återseende.

EftermiddagsBak


Nu har grabbarna fixat kakor till påskhelgens alla kaffekoppar. Gottdé

Ömsesidig respekt. Det ni!

Nyss hemkommen från en föräldrautbildning, Ömsesidig Respekt. Så dags att börja med det nu, kan man ju tänka. Och jo, exakt just precis nu var det dags.
Men faktiskt önskar jag att jag hade fått nys om det här för sisådär 5-6 år sedan. Det här var super och nu jäklar ska ungarna få nåt att bita i.....
Nu ska påska ägnas till att sätta gränser!

Just me and my boys


Hallelulja

Men oj vad längesedan en dag började så här bra!
Jag går ner till de större barnen som sitter och kollar på morgon-Bolibompa för att be dom fimpa TVn. Men när jag kommer in i vardagsrummet så ser jag något så bekant, något så underbart, något så världsbäst att jag knappt kan tro att det är sant det jag ser. På TVn går den gamla godingen "Ebba och Didrik".
Ebba och Didrik var min absoluta favoritserie när jag var liten. Absoluta. Favorit. Så j*vla bra!
Och nu ska jag alltså få uppleva sann TV-konst igen.... Det är bara så underbart bra!


RSS 2.0