Dagen söndag...

Idag har jag och Pappa Staffan promenixat till Maspalomasöknen. Det var vad vi aktiva gjorde. Carro hade nog missupfattat läget när nere för hon trodde nog att hon hade husarrest.... Eller så ville hon bara fly molnen och kylan...

Nu ska vi på shoppingtur, jag och Carro är längtandes. Pappa Staffan tycker mer att det finns roligare saker att ägna levande tid åt... Men han gör´t, bra bara det!
Och eftersom jag inte på något sätt har begåvats med förmågan att pruta så har jag vid min sida två galningar som tillochmed tycker att det är roligt!!!!

Så nu drar vi, tror nog att jag är i starkt, stort behov av lite väskor och skor......

Strejk

Det har gått och blitt flygledarstrejk i hela Spanien. Och eftersom jag befinner mig i en annan del av Spanien så får vi se om jag kommer hem på onsdag eller om jag kommer hem en annan dag eller om jag kommer hem alls...

Den som lever får se!

Efterlysning

Mitt i all semesterstress så kom jag att tänka på vikitga saker...
Om någon ska på Julmarknaden i helgen så skulle jag vara, mest troligt, evigt tacksam om denne vill hjälpa mig att köpa glutenfritt tunnbröd som säljs där nånstans...
Jag hinner inte hem och fixa det själv tyvärr!

Tack nån vänlig själ på förhand.
Eder Mickan

Hallo sweden!

Nu har dagen poolparty börjat där vi bor, Micke och Gunnel från Östersund spelar och kärringarna dansar. Mickan i enstaka fall också faktiskt.
Efter spelningen så ska vi julpynta poolbaren och ägarinnan Anna bjuder på buffe efter det. Vi har det ganska fint här faktiskt.

Men nu ska jag gå till mina nya GC-vänner och ta en svängom.... Carro och pappa vilar sig pigga.

Framme

Hej hopp. Första morgonen på GC. Det är fint här.
Piloterna gjorde sitt jobb, pappa Staffan hämtade oss på flyget och vi vart "överraskade" (mamma har lite svårt att hålla igen glappet när det kommer till överraskningar) med att Ivar och Kristina också är här. Skitkul!
Nu ska vi till poolen och badda fläskena. So long!
RSS 2.0