Nyklippt

Idag har det varit frisörsalong Mickan på Strandvägen. Jossan har fått barret klippt av moi....

Doktor Tomas

Hemma igen. Utan, som väntat, Lillfisen men med Jossan som kom hem från Stockholm igår.
Jossan var med mig på sjukhuset och hade svårt att hålla sig efter mötet med doktor Tomas.
Det här var tredje gången jag träffade honom, exakt lika yr som dom andra gångerna var han idag med. Ett litet orginal den där Tomas.
Jag skulle förklara för min vän Therese om honom efter mitt första möte. Jag kunde inte komma ihåg vad han hette då men en snabb beskrivning och hon visst precis vem jag menade. Hon hade fått lyckan/råkat ut, beroende på hur man ser det, för honom med ett av sina barn.
Han beräknade Lillfisen till 4300 g efter ultraljudet idag och kollade hur pass mogen livmodern var. Samtidigt bad jag honom om att snabba på processen lite. Här började han klia sig i huvudet (för femtielfte gången) och fundera lite över hur han skulle få ihop att jag vill ha ut honom snart med att livmodern inte är riktigt redo. Så lite huvudkliande och en ganska snabb funderare så säger han; "Äh, vi får väl hitta på någonting".
Så på onsdag ska jag träffa doktor Tomas igen. Klockan "kom-när-du-vill-men-innan-09-är-ju-bra".
Jag antar att vi får se vad han hittar på då.....

Sjukan.... igen!

Nu drar vi till sjukan, jag och Lillfisen. Jag har en näsa som rinner och en hals som är ond idag så klämma fram en bebis på detta idag är inte med på planeringen.
Jag vet att jag de sista dagarna har sagt att jag är färdig med denna klump inom mig, men idag känner jag att han gärna får stanna där inne.
Det är liksom lite dagsform som styr det där med vad jag vill. Ena dagen vill jag inget hellre än att ha ut Lillfisen så att jag kan få börja röra mig fritt igen, och nästa dag, eller en halv dag senare så vill jag ha honom stannandes där inne tills typ, 11-11-11....
Så klara svar är det inte riktigt jag som står för nu för tiden.....

Och utöver allt detta så hade dom slut på dom där grön/svarta hårda på Karamellagret.... Skitliv!

Helgen är ööööver

Helgen har flygit iväg. Igår var det äntligen dags för Hanna och Jörgens bröllop. Dom var så fina och vi hade så trevligt. Tyvärr fick jag såna förvärkar under kvällen att min ork att socialisera inte riktigt var på topp... kan man väl säga. Vi åkte hem och trodde att natten skulle få tillbringas på BB men någonstans så lyckades jag somna och när jag vaknade så kändes allt så mycket bättre igen.
Så fortfarande ingen Lillfis. Vikt och storlekskontroll på specialistmödravården imorgon, så får vi se vad som händer härnäst. På torsdag är Lillfisens beräknade datum ialla fall.


Valross på väg på bröllop

Halva dagen fredag

Nu har jag; Sovit klart för idag. Jag har städat övervåningen. Linus natt-olycka ligger i tvättmaskinen. Jag har ätit lunch.
Jag planerar för; Ett ICA-besök. Hämta grabbarna om en timme och 15 minuter, på pricken. Ta reda på tvätten. Städa nedervåningen.
Det sistnämda oroar jag mig för lite, det är så sjukt att säga, men jag tycker det är jobbigt att dammsuga! Detta vittnar antagligen om att jag kan vara Sveriges, iaf Krokoms Kommuns, mest otränade valross... Och det värsta är, och det här tar verkligen emot att delge er, jag får ont i låren!
Jag, Mickan-Mikaela-Valrossen-Larsson får ont i låren av att dammsuga!!!! Var faan tog mina muskler vägen......

Jag övar idag

Jag hyar varit på övning och avslutar nu kvällen med att kontrollera att grisfösaren funkar samt mumsar lite från Paradiset.


Kontrollen till grisfösaren i handen med, vad jag kallar, panikknappen

Så kan det gå...

Hah, jag vart påmind om ett samtal jag hade med en vän för ca 1 år sedan då vi kom in på småbarnsåren.
Vi var rörande överrens om hur skönt det var att ha kommit ur träsket med blöjor, hjälplöshet, speciell barnmat, skrikande, bajsande, avbrutna nätter och spyor.
Jag hade nog relativt nyligen kommit ifrån Linus blöjor och dylikt medans hans barn är i skolåldern.
I vilket fall så var vi rörande överrens och överöste varandra med komplimanger om hur klart och klokt vi tänkte.

Och jag minns verkligen att jag tyckte så då, jag var verkligen färdig med bebistiden och hade inte en enda tanke som kunde få mig att vilja börja om.
Och nu sitter jag här, tjockare än någonsin, och inne på mina sista dagar som valross. Vad hände?
Herr B har ju varit lite av den drivande kraften bakom iden att skaffa en 3a och nån gång på vägen i det snacket så har jag hunnit ändra åsikt och nu tycker jag faktiskt att det ska bli jättemysigt att snusa på min bebis och byta hans bajs...
Jag känner ingen brådska i att Lillfisen ska komma ut, hade det inte varit för att han växer sig större där inne och att jag är näst intill orörlig och klumpig så hade han gärna fått vara kvar ett tag till.
Men jag längtar så efter att få träffa honom!

Min dryck

Me and the B sitter och kollar nån öldrickarfilm. Det är som sånt jag får roa mig med några veckor till, att kolla in andras alkoholbesvär...
Till detta så sväljer jag en flaska Pepper och tackar gudarna att Herr B inte tycker om denna dryck. Det är så simpelt... Jag slipper dela med mig...

Konsert

Jag var på konsert igår. Det var ju bra.
Det vart Staten och kapitalet, 50 olika versioner av Bä Bä, lite Zlatan och en hel del Eric Saade.

Som sagt, det var bra!
Tackar

Tack snälla för era gratulationer idag, ni värmer mig!
Lillfisen bor fortfarande kvar i magen. Trots att Lillfisen är mer än redo så var inte min kropp det, så läkaren tyckte att det skulle vara en allför stor påfrestning för mig att sätta igång det nu. Så ultraljud med tillväxtkontroll på måndag är nästa stopp.
Hej å hå, hur ska de här gå.......

25 Oktober

Gosungarna väckte mig med presenter imorse, en härlig start på dagen.
Nu är vi på väg in till stan, Miel och hospitalet.
Vi får se vad som händer och bestämms på förlossningen. Vissa skulle kanske tycka att en bebis vore en utmärkt födelsedagspresent, själv tycker jag nog att Lillfisen ska få ha sin egen födelsedag, inte behöva dela den med lilla mammi.....

Min hjältinna

Änglar finns dom....
Precis så hade farmor Ossi sagt om hon dels hade levt och dels hade hört samtalet när Miel ringde idag.
Miel hade läst nåt desperat rop på hjälp imorgon med grabbarna och ringde för att klargöra; Jag tar dom!
Hon är fanimig bäst. Alltid en hjälpande hand när man behöver en som mest.
Och ändå är hon den som man vet har som mest fullt upp nu med läger, träning och vinterns tävlingar som snart drar igång. Så spenderar hon en av sina få dagar i sin hemstad med att passa mina små grisar.
Är inte det kärlek så vad är......

Nån som kan, vill, har lust....

Specialistmödravården ringde idag och ville att jag skulle ta med mig Lillfisen och komma in för en "bedömmning" imorgon. Är inte helt säker på vad som händer då men det börjar mer och mer att kännas som att läkaren och barnmorskorna på sjukhuset av olika eller lika anledningar börjar tycka att Lillfisen bör ta sig ut från fångenskapen...
Imorgon är så klart dagis stängt. Pappa i Stockholm. Jossan i Stockholm. Mamma i Kiruna och Carro på jobbet. Jag vet, sverigevanare familj får man leta efter, men finns det nån som inte har nåt liv och längtar sig galen efter att få hänga med en terrorist och en huligan imorgon förmiddag..?!
Tveka inte. Dom bits ialla fall faktiskt inte!

Tröttsan

Idag var faktiskt första dagen som jag sov igenom ungarnas och Herr B´s frammarsh mot att göra sig klara för dagis. Varenda morgon vaknar jag och går upp med dom, (självklart somnar jag om senare, man måste ju ta tillvara på tillfällena). Men idag märkte jag inte ens av dom och jag undrar hur det kan vara möjligt.... Jag måste verkligen ha kommit in i en trött vecka.
Men tänk om det här är sista veckan som jag KAN sova... Sista veckan med Lillfisen instängd... och sista veckan med me, myselfe and Lillfisen...
Jag måste nog sova som fan nu för allvarligt, när kommer livet att ge mig dessa chanser igen..?!
Troligen aldrig... Inte precis så att jag tänker bli en valross igen... någonsin!

Han vet vad han vill...


M- Linus, kom och ge mamma en puss
L- Nä, jag vill inte ha en puss av en tjej. Jag vill ha en puss av en kille!


Grabben som bestämde sig tidigt i livet.....

Bakdags

Idag ska det bli bakstuga på Strandvägen. Eftersom det känns som att jag inte har gjort annat än bakat på slutet så är jag mer än nöjd och lyckades langa över ansvaret för glutenfritt bröd på Herr B.
Också är jag mitt uppe i förhandlingar med grabbarna om att göra negerbollar som jag känner att jag och Lillfisen behöver idag...

One of a kind

Måste bara visa er hur kurvan såg ut efter dagens besök hos barnmorskan.
Den tjocka linjen mellan de två streckade linjerna är en "normal" kurva. Lillfisen skulle kanske behöva en egen skala han....
Mycket vatten säger min barnmorska gör att kurvan har stegrat mycket de sista två veckorna. Undrar om Dr Pepper är lika med vatten..?!

Ett sista namedropping

Ok gott folk. Nu tar vi en andra och sista name-storming till Lillfisen. Släng upp era förslag bara. Vinnande rösten kan få klappa Lillfisen på kinden om den vill.....
Ebba är ju redan spikat så där står vi enade.
Det var alla dessa tråkiga killnamn då.
Svante var vi ju inne på men där har Herr B dragit sig ur.
Ludde vill jag ha men där släpper inte Herr B till heller.
Super-Albin står Linus stenhårt fast vid.
Oscar tror Wille att han ska få heta. (Efter ödlan Oscar på Bolibompa).
Blixten tycker Linus ibland, jag tycker det räcker med att katten heter Blixten.
Otto kom pappa Staffan på, gillar jag faktiskt lite grann.
Monzer hade han fått heta om han var ett turkbarn, fint namn som en Sudansk pojke på dagis heter.
Sebastian lutar det annars en hel del åt just nu om ni inte har nåt annat vettigt att komma med på sluttampen...

Kör hårt sötnosar!

Fotvårdsdags

Dags att fixa till människans, i mina ögon, äckligaste tillbehör. Fötterna.
Om jag ska utsätta några stackars barnmorskor för mina äckliga två så ska dom väl ändå få se dom i ett lite bättre slag.
Och eftersom jag omöjligt, hur mycket eller lite jag än skulle vilja, kan måla mina tånaglar så har jag min egen lilla fotvårdare här hemma, min kära Herr B!

Han börjar med att sätta mig i ett fotbad. Proffessional....

Kom UUUUT

Nu är jag på riktigt, riktigt less som f*n på Lillfisen. Inte sådär less-men-det-är-ju-ändå-lite-charmigt less. Utan riktigt överjävligt less.
På det sättet han sparkar, donar och möblerar om i magen så är jag överygad om att han hinner lägga sig med röven ner, varvat med huvudet ner några gånger till innan det är dags att anlända. Och det är inte behagligt!
Det är faktiskt riktigt obehagligt och jag har aldrig varit med om liknande sparkar, slag, volter eller vad han håller på med, med någon av de andra två.
Jag känner mig helt färdig och eftersom Lillfisen också är väldigt färdig så kan jag inte för mitt liv förstå varför han inte vill komma ut och hänga med oss alla istället för att göra illa sin lilla mammi.....

Vem?

Det känns som att jag känner någon som fyller år idag, den 20 Oktober!
Jag vet bara inte vem... Men ganska säker är jag på att det är nån.
Kan också vara att jag känner nån som fyller år den 20 Mars, bara att jag blandar ihop månaderna. Men mest troligt så är det idag det smäller för nån jag känner.
Så OM det är nån av er, GRATTIS av hela mitt stora lilla hjärta!!!

oj Oj Oj

Igår när jag tömde brevlådan höll jag på att skita på mig. Ett brev till mig från Östersunds Tingsrätt!!!
Oj vad jag funderade på vad jag nu hade gjort för fel innan jag vågade öppna det.
För att om inte ha landets största mage eller landets största godis och Dr Pepper-konsumtion är straffbart så kunde jag inte komma på vad jag skulle kunna vara för brottsling.
Jag började lugna ner mig lite mer när jag kom på att om jag själv gjort nåt mer än ordinarie vardagsfel så borde jag kanske ha hört av konstaplarna med ett hembesök och lite fika...
Så jag öppnade brevet och fick se att jag är kallad som vittne till en händelse i sommras. Detta ska ske i snurran då Lillfisen är beräknad så om jag kan dyka upp återstår att se. Ringde iaf och fick beviljad frånvaro om Lillfisen skulle komma just då.
Dom är schyssta på Östersunds Tingsrätt....

Vissa kan det där med att roa sig...

Linus sover, jag broderar och kollar Outsiders på TV och smygfotar nördarna som har haft legokväll tillsammans ikväll och nu är inne på 3e timmen....

Skitungen...

Linus och Herr B myser i soffan när jag kommer för att sätta mig brevid dom;
B- Nu får vi flytta oss lite så mamma också får plats
L- Då måste vi flytta på oss mycket så hennes stora, stora rumpa får plats....

Stora bebisar

Har, mest som vanligt för tillfället, hängt på sjukhuset idag igen. Börjar bli dags att bestämma hur vi ska göra med förlossningen. Jag har fått valmöjligheten att sätta igång förlossningen en vecka innan beräknat datum (3 nov), mycket pga storleken på våran älskade Lillfis. Men jag har nog bestämt nu att han får välja själv vilken dag han ska titta ut, stor eller större får vara skit samma....

Appropå stora bebisar så vägde min minsta lilla syster Josefine stabila 4.5 kilo när hon föddes, och när jag och Caroline (7 och 5 år) skulle följa med pappa till BB och träffa Jossan första gången så hade vi blivit jättearga när vi såg henne och skrikit "Det där är ju ingen bebis!!!"
Jag vägde förövrigt också 4.5 kilo så jag skyller nog på mamma att jag måste klämma fram såna stora klumpar själv. Och att det bara är killar jag får klämma fram (hittills), det skyller jag på Herr B.
Stackars mig, jag är bara en helt oskyldig stackare som måste stå ut med det här. En liten oskyldig budbärare och leverantör.....

Tackar, tackar

Tack för alla lyckönskningar idag. De hjälpte!
Vi gjorde ett inledande ultraljud som visade våran Lillfis med huvudet neråt. Elitgymnasten hade voltat sig till rätta sedan i fredags och som vi nu har förstått så har han flippat runt från säte till huvud fyra gånger de senaste tre veckorna. En lurig liten rackare....
Dom gjorde även en mätning och viktuppskattning på honom och, med en felmarginal på +- 10 %, så väger han idag 3700 g. Då har vi två veckor kvar till beräknat datum och antaligen ytterligare en vecka då de andra två har varit en vecka sena....
He´s a giant!!! En lurig, smått opålitlig giant....

Nu börjar jag!

Vilken härlig dag. Ätit upp mig, det är vad jag har spenderat den mest med.
Började med att killarna var på kalas och jag hängde kvar med kalas-mamman Jenny. Vart istoppad korv-med-bröd-lunch och efter det vart jag istoppad en massa bananasplit.
Sen åkte vi till pappa och vart istoppad middag med han och mamma. Mums och mys.
Sen kom vi hem och stoppade i oss en lösgodispåse och lite annat smått och klockan är nu midnatt och jag är från och med nu fastande tills jag kommer till sjukhuset imorgon.

Mat och drick-förbud, inget någon människa ska behöva uppleva.....

Packad och klar

Nu har jag packat BB-väskan så den står redo. Fick rådet att göra det inför imorgon då vändningen av Lillfisen tydligen kan göra att det triggar igång värkarna.
Fick också höra att ENDAST hälften av alla vändningar lyckas! Hälften.... de é inte mycke dé.


Och vad hade den bästaste av alla Herr B´s gjort om inte laddat väskan med Banan Skids åt mig i smyg. Det finns bra överraskningar också finns det bra.....

Lördag morgon...

...och frukosten med Melodikrysset är avklarad. Jag löser det som är kopplat till Idol eller schlagern och Herr B löser det som har med dragspel eller musik till gamla TV-serier med en femti-hundra år på nacken att göra.
Sen går ungarna och leker med lego. Vi andra två drar en 500 och sen har halva dan gått....

Voila!!!

Lillfisen tar plats

Efter dagens besök hos barnmorskan så kan man konstatera att Lillfisen fortsätter att jävlas med morsan sin. Sen den dagen han gav sig till känna så har det varit nåt strul under mer eller mindre hela graviditeten.
Idag kunde vi bekräfta misstankarna vi haft senaste veckan om att han ligger i säte. Alltså arslet neråt. Och detta är ingen höjdare så här sent i graviditeten. Så på måndag ska jag in till förlossningen för att göra ett vändningsförsök. Ett halvdagsprojekt som förhoppningsvis lyckas.
Men jag vågar knappt tänka på vad det är för sorts bebis jag bär i min mage. Efter allt strul som varit under hans tid i magen kan man ju bara starkt misstänka en skrikig, pälsdjursallergisk kolikunge som spenderar dygnen vakna...

Och till råga på allt strul så måste jag vara fastande från mat och dryck efter söndag midnatt.
Kan det bli värre......

Ni är fantastiska

Jag har verkligen de finaste vännerna och den finaste familjen man kan ha.
Jag har nog inte berättat hur mycket jag uppskattar att ni alla finns här och har funnits här under de sista apiga valross-månaderna.
Jag älskar att ni ringer bara för att. Hur ni har erbjudit er hjälp på olika sätt. Hört av er bara för att kolla att allt flyter. Dragit med mig på olika roliga, mysiga och konstiga saker.
Och era fina komplingmanger är härliga att få trots att det inte är nåt jag kan ta åt mig av speciellt mycket för tillfället.
Jag älskar er för att ni verkligen har visat vilka som finns i alla väder, alla dagar!

Mamma, pappa och Herr B, er har jag inga ord för...

/Eder Mikaela-Mickan-Valrossen-Och-Lillfisen-Larsson

Första gången

Linus debut hos tandis idagHur är läget då?

Om två veckor ska våra vänner Hanna och Jörgen gifta sig och detta har ju självklart ställt till med problem för valrossen. Vad ska man planera att ha på sig..?!
Jag har ju faktiskt inte en aning om Lillfisen har hunnit kläckas då eller om detta kan bli mitt allra sista framträdande som valross. Ska jag inhandla kläder som rymmer mig och Lillfisen eller kläder som bara rymmer mig....
Problemen bara hopar sig.....

Efterlängtad leverans

NU är jag på riktigt redo för Lillfisens ankomst. Hade lite fel igår när jag lurade i nån att jag då var redo.
Idag kom nämligen min efterlängtade TENS-apparat, typ grisfösare för er som inte är bekanta. En fantastisk elchocks-maskin som jag haft vid både Wille och Linus förlossningar.
Så kom igen du bara Lillfisen, nu är morsan redo!

Valrossen är trött igen

Nu har jag svullat i mig det efterblivna från middagen i söndags. Jag hade beställt flygande Jacob och bjudit in mamma och pappa. Världens bästaste Herr B lagade maten medans jag vilade med Blixten.
Så nu är jag apmätt och trött igen. Ska vila en liten till innan det är dags för pojkarna att få göra entre.
Kan inte fatta att jag är så jävla trött HELA tiden... Det känns som en sjuklig trötthet. Jag skulle kunna sova mest hela dygnet om jag fick. Har iof inte provat men är ganska säker på att det är fullt möjligt.

Natti alla gosisar

Lillfisens Converse

Mamma stickar, eller kanske virkar... lite osäker är jag.
Men till Lillfisen är det iaf.

Ny efterlysning

Sådär ja. Hittade min jacka på brandstationen idag så nu är det dags för nästa efterlysning;
Willes vita och lite blåa Adidas-skor är spårlöst försvunna. Kan vi ha glömt dom hos någon av våra vänner månne tro?
Mamma, pappa och son tacksamma för allmänhetens tips som kan leda sökandet frammåt....

Klart

Nu är det nog ganska klart för Lillfisen att titta ut. Allt tror jag börjar finns på plats för att kunna ta hand om en Lillfis på bästa sätt. Kanske att tålamodet inte är helt hundra för det, men det är kanske lite sent att fundera över nu.
Hittade de här kläderna som Linus hade på sig när han åkte hem från BB för tre år sedan...

Att den goknulen har gått i detta....

Efterlysning

Eftersom jag är halvt om halvt okapabel att ta hand om mig själv så innebär detta ofta lite bekymmer av olika slag. Dagens bekymmer, har jag insett, är att jag inte kan hitta min svart softshell-jacka av märket 8848.
Finns det möjligtvis någon av er som sitter och trycker på nåt liknande? Snälla, valrossen behöver hjälp att ta sig igenom vardagen.....

Dom är överallt
Så här hittade jag grabbarna sovandes igårkväll. Hade varit fullt normalt om det inte hade varit för att jag VET att dom somnade på motsatt sida varandra.....

Och om nån undrar vart en Lillfis och två föräldrar ska få plats så är det ingenting mot hur mycket vi undrar över det....

Talangen

Så tittar jag ut för att se hur det går med cykleriet och vad ser jag....
Ungen cyklar helt själv!

Fredagspresent

Linus fick sin första tvåhjuling MED trampor idag och våran helg blev plötsligt uppbokad.....
Så just nu står jag och fixar middag och Herr B och ungarna är på cykeläventyr.
Kan det bli mer rutinerat än att ge honom den precis innan middagen....?!

Ojsan

Igår passerade jag en gräns. En siffra eller två, men faktiskt inte tre, på vågen hos barnmorskan.
Inte en gräns som i; Ha ha vad roligt, en milstolpe i mitt liv.
Nej mera som; Buhu se den här gränsen överstigas trodde jag inte skulle ske i mitt liv.
Men just nu får jag väl bara gilla läget i några veckor till. Kan bara inte låta bli att undra hur det kommer kännas att klämma fram Lillfisen, 30 kilo.....
Men, men mamma tycker att jag, och Jan Ivan, är fina.....

Teaterfredag

Idag är det teater på Polisvillan. Linus och fröken Marie ska ha en egen teater för de andra på dagis. Ingen annan fick blanda sig i teatern utan Linus tar det stora ansvaret att spela alla tre bockarna Bruse och Marie fixar troll-rollen.
Kan bli hur bra som helst det här......

Presentbekymmer


Wille och Linus skulle på kalas idag hos en av Willes kompisar Noel. Alltså tog jag tag i presenten när jag var inne i stan i veckan. Lego var beordringen jag fått av Wille. Han sa även VAD jag skulle köpa, vilket tyvärr lämnade mitt medvetande ganska snabbt...
Så jag ringde Noels mamma på affären för att kolla om han hade det jag hade spanat in. Hon visste inte exakt vilka olika lego-grejer han hade så nåt bra svar gav inte det samtalet.
Och just där och då önskade jag att jag hade utrustat mitt barn med en mobil. Då hade jag kunnat ringa honom på dagis och fråga honom om vilka olika Legosar Noel har. För ungen har koll. Han vet EXAKT vilka Legobitar Noel har och skulle ha varit en utmärkt hjälpande hand att ha med på leksaksaffären.
Jag chansade på en polishelikopter.
Hann knappt berätta för Wille vad jag köpt förrän han klargjorde att jag köpt en som Noel redan har.
Och jag är alltså puckomorsan som inte har koll på all världens barns legoinnehav...


Lego, liksom det viktigaste som finns i en 5 och 6-årings liv...

Städat och kastat

Idag har jag varit produktiv ska ni veta. Och jag har röjt ska ni veta. Och jag har rensat ska ni veta. Och jag har slängt ska ni veta.
Det började bara med att jag skulle plocka upp leksaker på grabbarnas rum. Det utvecklades till att jag tog fram en sopkasse och började kasta överflödigt skit, skräp och avdankade leksaker. Och hej vad härligt att rensa bort överflödet av alla leksaker dom har.
Sen skickade jag Herr B att hämta in kartongerna med barnkläder. Så nu har jag tagit fram Lillfisens kläder och lagt in dom i lådor. Och just nu känner jag att han är välkommen fram.
Gissa hur gammal och orörlig man känner sig efter att ha suttit på ett golv i timmar och klämt en bebisvalross mellan sig själv och golvet....
Kan säga att jag lämnar inte soffan många gånger innan det är dags att lämna den för sängen ikväll. Kanske för ett toabesök. Men bara kanske....

Miel och jag vs. Miel och Herr B

Jag har förlorat min man. Till en av mina bästa vänner. Hon och jag har spenderat dagen tillsammans, myst, lunchat och pratat. Och det här verkar ha gjort Herr B lite avis för nu har han spenderat hela kvällen sen han kom hem från jobbet med att spela nåt Alfaphet-spel i mobilen med henne.
Och jag saknar Herr B litegrann. Men ska jag mista honom för någon annan så är väl Anna Maria en värdig motståndare att göra det till.....

Mästerbagarna

Idag har jag, Wille och Linus bakat. Ett halvt paket kakao utspritt i köket,
vet ni hur mycket det är.......
RSS 2.0