Det är inget fel på mig....

Jag har länge gått och betvivlat mina kock-kunskaper....
Trott att jag är den ende levande varelsen som inte får till den första, alternativt den andra pannkakan!

Idag var en stor dag i mitt liv, jag insåg att jag inte är ensam. En handfull brandmän har tydligen samma problem som jag.
När jag idag var på stationen och aktiverade musklerna så startade jag upp ensam, men rätt snabbt så var där fyra av mina kollegor som snack-sällskap.
Och vad pratar man då om på en brandstation om inte pannkakor....
Jag berättar att jag ska hem till en pannkaksmiddag och olika åsikter om pannkakor vädras febrilt. Däribland framkommer att alla fem på plats, och då menar jag ALLA fem får en sladdrig, degig och fisblek första-pannkaka.
Varför blir det så här? Det spelar ju ingen roll om  man väntar kort tid eller lång tid innan man slänger i smeten... fortfarande är pannkakan dömd att kastas i soporna, alternativt gå som hundmat.

Så här inser jag att det inte är jag som är en misslyckad stekare, och antagligen inte heller bara brandmän som inte klarar av detta göromål. Men är det någon som har en bra anledning eller lösning på problemet???
Snälla, nu vill jag ju kunna komma dit imorgon och glänsa i ämnet Pannakor!


Kommentarer
Dagge

Efter några tusen pannkakor så går det;-) Vänta tills stekpannan är tillräckligt varm bara innan du häller i smeten. Förstår att du som brandkvinna vill bekämpa värmen men gör inte det just då. Smöret, (för du använder väl smör?) ska ha tystnat i pannan.

2009-10-02 @ 09:04:13
Mikaela

Klart som korvspad att jag använder smör.... Här är kvinnan som förespråkar fett och socker..;)

2009-10-03 @ 21:53:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0