Det svänger.....

......i familjelivet! Dagen hade vi alla sett fram emot, B är ledig och planen var att ha en hel mysdag på Storsjöbadet. Hände det?! Nej. Planen sprack. Men med två småbarn och en karl så är man lite van vid att planer spricker.

Allt såg så bra ut igår efter halva dagen spenderad i pulkabacken och ett litet slag i jämtlands bästa lekpark. Men när Willes dag bara hade en timme kvar så havererade den, från allt till inget så tappades helt plötsligt all ork och goda humör och helt plötsligt hade han också en temp på 39 grader. Så redan igårkväll ställdes mysdagen in.
Tråkigt men bara att göra det bästa av dagen hemma. Så det blev en mysdag med hela familjen som till stor del tillbringats i sängen med Bolibompa och vid köksbordet med Alfaphet.
Nu har Wille fått två timmars sömn i kroppen och lite av en ny pojke resulterade det i. Så nu ska vi leka lite och sen göra pannkakor....eller våfflor kanske... Vi får se.

Förresten så har det nappat rejält på mitt barnvakts-utrop. Kul att så många vill låna våra huliganer... modiga människor vi känner.


Kommentarer
Hanna

Mickan, du är ju VÄRLDENS bästa barnflicka! <3 :)

2009-04-03 @ 22:58:43
URL: http://kjellander.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0