Fy fan vad dom var bra

Helgen har kantats av studentfirande på olika håll.
Jossans sista steg togs i Svegs kyrka. Hon fick tåga in mot avsparken till hennes nya liv till tonerna av Final Countdown på orgel, fantastiskt!
Ännu mer fantastiskt var att det även i Sveg anordnas flakåkning. En kvart skulle studenterna åka runt och på det hann man hela 3 varv runt by!!!!! Heja Sveg!
Jag måste säga att de i Sveg är lite mer påhittiga än i stan, lite mer gå-mot-strömmen. Korteget började givetvis med den lokala polisbilen, följd av en rosa gammelbil, 2 (eller3) lastbilsflak, en annan gammelbil som följdes av en audi med en släpvagn med en badtunna med fulla, badklädda och lyckliga studenter. Sist av allt följde den lokala ambulansen.
Vilket fantastikst tåg av fordon och jag har någ aldrig mött en by med ett sådant säkerhetstänkande.....
Jag ska aldrig mer, och detta lovar jag, kalla Sveg för Sur-Sveg!

Sen var det dags att lämna Sveg för att återvända till hem-landskapet och kalas hos Pappa Staffan. Sen dags att ta studentskan till stadens kalas och fira på riktigt.
Dagen efter åkte studentklassen till Bulgarien....vill egentligen inte tänka på vad medresenärerna fick utstå för odörer under resans gång...... Ha så kul era små huliganer där nere!!!!!!
         
......den rosa......                        ....badtunnan.......

                    
....hejande Wille....                    ......studentskan med bästis-Evelina


                                  Jossan-Gossan!!!!


Stor och liten på vift


Lördagen kom vi äntligen iväg till travet för en fin V75-omgång. Järvsöfaks sista seger i Östersund och annat smått och gott.


B med lite smått och gott


Familjens sköna gröna.....

Helgens sista firande avnjöts i Hara med herr Melkers studentskiva..... En lite lugnare kväll med mycket god mat och B´s tjocka släkt. Trevligt värre.....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0