Är det VM på G????

Finns det nåt som känns mer avlägset just nu än....... HOCKEY VM?!
Det är inte så att jag inte gillar hockey, för det gör jag....mycket! (Förutsätter förstås att det inte är kärring-hockey det handlar om).
Men när solen skiner för fullt, snön är borta, Elitserien är över sedan länge, Allsvenskan är igång, vintern är definitivt över och sommaren börjar verkligen närma sig..... DÅ! då kör man igång med Hockey VM..... Hur tänker ni där???

Ett tips till pamparna.... Om ni vill göra detta ännu mer ointressant varför inte lägga det i Juni istället och varför inte klämma in två VM per år, ett innan säsong och ett efter säsong. Då kommer definitivt publiken att svika ordentligt och en anledning att rädda publik-hockey uppenbara sig.
OCH DÅ..... kanske man kan se över fenomenet Hocky VM och göra det till en festlig grej som inte återkommer vartevig år och som kännns lika upplyftande som att kratta bort de löv som blev kvar efter höstrensningen.....
Då kommer vi tillbaka och Hockeyn kan få tillbaka sin status som en av världens bästa sporter, med ett VM som publiken har fått längta och sukta över och som kommer att firas till max de året det äntligen är här.....

Rädda Hockey VM!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0