Hjärtefrågan...

Det här med att B´s stora varma hjärta inte mår riktigt bra har det vädrats olika synpunkter om i hemmet.
Jag tycker att det är förjävligt att de inte på riktigt tar tag i problemet och byter bana, provar någonting nytt.
Nej istället så löser de problemet för stunden! Han blir bra och får åka hem, men bara kortsiktigt! Någon vecka, eller dag, senare så är problemen tillbaka..... Bara för att dessa "hjärtspecialister" inte på riktigt tar tag i det faktum att varken medicinerna eller operationen verkar ha fungerat som det är tänkt.... Vad fan är detta frågan om?! Är de bara jäkligt lata, inte riktigt säker på vad de sysslar med eller helt enkelt ganska inkompetenta???

B å sin sida är helt övertygad om att "specialisterna" gör det bästa de kan. (Han tillhör släktet där man tror gott om världens alla människor....)
Dessa nissar har fått honom att tro att en elchock är det bästa sättet att lösa det stora, varma hjärtats problem...
Och att B säger om "sin specialist" att han är en riktigt rolig kille (gubbe?) får mig att ännu mer gå på min linje... En hjärtspecialist ska inte vara rolig!!! Han ska kunna sitt jobb, vara vänlig, ödmjuk och rak, INTE ROLIG!!!!!

Men nu till poängen med detta. I gårdagens lokalblaska stod att läsa att Ösd sjukhus hade en av LANDETS SÄMSTA hjärtsjukvård...... 4:e sämst i landet för att vara exakt.....

Här känner jag att jag REST MY CASEar.....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0