Sjuka på olika håll

Måndag, solen tokgassar, Linus förkylning har antagit en nytändning, min hals är inte ok och Wille och B har bara varit allmänt söta dagens första timmar.... kan arta sig till en riktigt bra måndag.

En sak slog mig imorse när B´s telefon ringde. Det var ett samtal från sjukhuset om att B´s tid som han hade där imorse var tvungen att ställas in. Anledning? Herr doktor, Hjärtspecialisten, är sjuk.
Jag är ju medveten om att även hjärtspecialister är mänskliga, med hud och skelett och svett och fisar. Men det är ändå på något sätt svårt att förstå att en doktor kan vara sjuk. Han vet ju vad som måste göras.
Och hur långt går det innan en doktor stannar hemma? Är det för ett litet, litet tecken på en eventuell förkylning, eller är det när han gråter för att halsen gör svinaktigt ont, kroppen värker och morfinet han snodde från jobbet inte tar på en härdad doktorskropp?
Nej, jag vet att jag borde vara klokare än så här men det känns bara så fel att han som räddar oss andra kan var sjuk själv....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0